Sandra Bonting

Kent 14 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra Bonting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Sandra Bonting heeft 4 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik zat in klas 4B van lichting 76/4 met Tinie, Marjan, Astrid en José.

  Ik zat in klas 4B van lichting 76/4 met Tinie, Marjan, Astrid en José. Stamnummer *****. Commissaris Vos gebood me aan het begin van de opleiding toch vooral vrouwlijk te blijven, ik weet nog steeds niet waarom ze dat zei. We hebben met 4 Astrid was er toch niet bij, of wel?)meiden vakantie gevierd in de Panne in Belgie. Jammer dat we zo veel paraat moesten leren terwijl ik dat later nooit meer nodig heb gehad.

  2003, Sandra Bonting

  Vooral de derde klas was heerlijk, favoriete leraren, van Ravenzwaaij en Roodnat (alletwee zeer favoriet Ravenzwaaij door zijn speciale manier van lesgeven en Roodnat door zijn verhalen), absoluut niet vaforiet: Koolen (hoewel ik wel een keer een 11 van h

  Vooral de derde klas was heerlijk, favoriete leraren, van Ravenzwaaij en Roodnat (alletwee zeer favoriet Ravenzwaaij door zijn speciale manier van lesgeven en Roodnat door zijn verhalen), absoluut niet vaforiet: Koolen (hoewel ik wel een keer een 11 van hem heb gekregen) wat een mafkees! Leukste herinnering: werkweek in Maastricht. Inmiddels heb ik contact gehad met Yvonne Bos.

  2003, Sandra Bonting

  In de 1e en 2e hadden juf Berendsen, die ging trouwen dus moest ze stoppen met werken.

  In de 1e en 2e hadden juf Berendsen, die ging trouwen dus moest ze stoppen met werken. Hierna juffrouw van Looij (vlooi), die kneep altijd in je wang, heel pijnlijk, ze had zo haar favoriete kinderen (ik was er geen een). Ik mocht op de bruiloft van Cees Tempel komen. Klas 5 en 6 met Cees was echt leuk.

  2003, Sandra Bonting
  ?