Sandra (Alexandra) deVos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sandra (Alexandra) deVos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sandra (Alexandra) deVos heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel leuke meiden waar ik mee omging.

  Veel leuke meiden waar ik mee omging..Maar echt heel veel weet ik niet meer.. Hee Jelle Gunzeln... dat is leuk samen gewerkt en samen op school gezeten !!!!!!!!! Whahahaah.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1982

  In de tussen uren met Colinda, Monique, Linda, Sasja en Henriet, Meta, Renate, Ingrid, Barbara, Marga en Esther Dieters, lekker beppen en zwijmelen over de jongens.

  In de tussen uren met Colinda, Monique, Linda, Sasja en Henriet, Meta, Renate, Ingrid, Barbara, Marga en Esther Dieters, lekker beppen en zwijmelen over de jongens. Ik heb leuke herrineringen aan Loet Tirion Hij hielp me echt, door de voor mij zware natuurkunde lessen heen... Ik was het enigste meisje en snapte er geen hol van. Micheal Duppen hij werd het vriendje van mijn vriendin uit leiden Majanka. Spannend hoor bij hem op de zolderkamer !!!!Wat te denken van Danny Breure hij had een vriendje die gelijk als hij gekleed door de Gordiaan liep. In den stille vond ik Danny erg leuk. Maar ja zo waren er nog meer, met een knipoog naar Barry of Berry al weet ik zijn achternaam niet meer, (ik had het zelfs in mijn hoofd gehaald om hem een liefdesverklaring te sturen per briefje). Hele leuke tijd gehad op de VERONICA boot !! whahah daar zelfs nog gezoend met Aron winter.... ja toen kon dat nog... en maar dansen op George Micheal. Daarna met de nachtbus naar huis... of paps haalde mij op. ow eigenlijk weet ik teveel... wil graag herrineringen ophalen.......Mail me maar als je nog iets weet sandradevos1 at sjello puntus en el.

  De Rietlanden, 1983

  Ik werd regelmatig geplaagd.

  Ik werd regelmatig geplaagd. Maar heb er echt niets aan over gehouden. Ik was straal verliefd op Ronald Laan. Dat was dan ook een tijdje mijn vriendje. Ik ken de namen van Laura (zij had iets aan haar spieren) Catarina scarpa, rebecca pruis Marscha en renate want die kon zo goed turnen. Denise Romkes, een populaire meid uit de klas en goed in atletiek. Danielle, Mary Zeeuwe, Eduard die geloof ik nog met marscha ging. En Dennis Kloosterman. Erwin woonde naast laura, LIa edel, Anita uit portugal en monique. Lara die nog met haar vinger tussen de school deur heeft gezeten. Ze hebben ook nog in mijn vrienden boekje geschreven. En ja sinds kort Mike. Hij woont bij mij in de straat. Hij herkende mij wel ik hem niet !! Meester beunderman waarvan ik begreep dat hij overleden is. En natuurlijk meester marapin met zijn fantastische verhalen en suikerriet. Al met al een hele leuke tijd gehad daar. Ik kijk uit naar de reunie ! oja als geen ander kan ik me het aquarium herrineren omdat mijn vader daar in de vakanties wel het onderhoud van deed.

  Spartaschool, 1977

  ?