Ontdek PLUS

Sandra 1252365

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Sandra 1252365 en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Sandra 1252365 heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Wat ik nog weet is in inderdaad juffrouw Huizer.

    Wat ik nog weet is in inderdaad juffrouw Huizer.............vreselijk mens. "proppie" de handwerklerares met haar Dafje.Ja namen.........Marga vd Plas, Sabina de Kruijf, Bettie van Haaften?, Gina Huussen herinner ik me ook nog maar zat een klas hoger dacht.Dan meester de Olde "ollie" genaamd.Meester Beekmans (geschiedenis) juffrouw Ankie van Leeuwen (Gym) die samen later een relatie kregen.Griffioen boekhouden, leuke hieraan is dat mijn zoon later ook les van hem heeft gehad.En die meneer voor natuurkunde weet niet meer hoe die heet. Ik zat twee jaar op dependance en vaak in een tussenuur leren en roken onder brug van de vecht.

    Wilhelmina Mavo, 1972

    Wat ik me herinner is juffrouw Bosman, en dat we altijd keurig in de rij moesten staan op het schoolplein voor dat we naar binnen mochten.

    Wat ik me herinner is juffrouw Bosman, en dat we altijd keurig in de rij moesten staan op het schoolplein voor dat we naar binnen mochten. Als we straf hadden moesten we bij het beeldje van Juliana staan. En meester Wartena die altijd orgel speelde en wij dan moesten zingen. Veel namen ben ik kwijt, maar ik zal eens zoeken heb nog ergens een fotomap met allemaal pasfoto's van de vijfde klas met namen erbij.

    Pr julianaschool, 1966