Sander Reijerkerk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sander Reijerkerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sander Reijerkerk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ondertussen ben ik bezig met het 6e jaar Chemische Technologie.

  Ondertussen ben ik bezig met het 6e jaar Chemische Technologie. Hier in Enschede tot nu toe prima tijd beleefd, met onder andere de borrels bij Alembic en de vrimibo's. Stappen op donderdag in achtereenvolgens de 7e Hemel, Nieuwmarkt, Aspen Valley en tegenwoordig de Lunatic. Actief geweest binnen Alembic met onder andere bestuur van 2002-2003, maar ook IKCT, Jabo, borrelcie en 'The Cat'. Uit het bestuursjaar is nu zelfs een heus bestuurshuis van vier voorgevloeid.

  2004, Sander Reijerkerk

  Maar twee jaar hier doorgebracht en les gehad van juf Janet (groep 7) en meester Wim (groep 8), maar waren zeker twee leuke jaren.

  Maar twee jaar hier doorgebracht en les gehad van juf Janet (groep 7) en meester Wim (groep 8), maar waren zeker twee leuke jaren. Vaak werden de pauzes voetballend doorgebracht met groep 7 tegen 8 en verder vielen die irritante laatjes altijd uit je tafel :)

  2004, Sander Reijerkerk

  De tijd hier is eigenlijk voorbij gevlogen.

  De tijd hier is eigenlijk voorbij gevlogen. Scheikunde van Bos met z'n grote dikke sappige EEP. Daarom vast CT gaan doen denk ik.

  2004, Sander Reijerkerk
  ?