Sander Kuijpers

Kent 0 personen

Samenwonend , 1 kinderen
Woont in Utrecht

  Bekijk het volledige profiel van Sander Kuijpers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sander Kuijpers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De studie Kunstmatige Intelligentie was boeiend, maar voor mij af en toe wat te theoretisch (inderdaad, dat kun je verwachten op een universiteit).

  De studie Kunstmatige Intelligentie was boeiend, maar voor mij af en toe wat te theoretisch (inderdaad, dat kun je verwachten op een universiteit). Verder was het een leuke, redelijk ontspannen tijd. Met name in de afstudeerfase veel opgetrokken met Lode, Cor en Roland. Ik vond het wel erg om op de terugkomdag te horen dat mijn afstudeerbegeleider (Emiel Corten) veel te vroeg was overleden...

  UVA - Natuurwetenschappen, ..., 1993

  De eerste drie jaar had ik een nogal aparte mentor en tekenleraar: Bert Keijzer.

  De eerste drie jaar had ik een nogal aparte mentor en tekenleraar: Bert Keijzer. De brugklas was echter niet de leukste periode uit mijn schooltijd. In de bovenbouw voelde ik mij meer thuis. Favoriete herinneringen zijn: de 'bluf'-sessies in de pauze (met Ji Yong, Martijn, Tessel, Raadj, Paul, Erik en Maarten), de uitwisseling met de Duitse schoolklas uit Halle (georganiseerd door Ko Melief en Henk van Middelaar) en het filmgala, waarbij vooral het maken van de film (met de onmisbare hulp van Sander Kocken!) erg leuk was.

  Scholengemeenschap Lelystad..., 1986

  Ik heb een boel leuke herinneringen aan mijn lagere schooltijd op Laetare.

  Ik heb een boel leuke herinneringen aan mijn lagere schooltijd op Laetare. Met name 'op kamp gaan' en het Laetarefeest vond ik geweldig. Eigenlijk jammer dat die tijd voorbij is... Mayke, Jurgen: check de foto's die ik heb toegevoegd!!!

  Laetare, 1980

  ?