Sander Jordans

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Sander Jordans en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Sander Jordans heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Veel vieropeenrijen tijdens de saaie lessen met Joris en Kars.

    Veel vieropeenrijen tijdens de saaie lessen met Joris en Kars. Niveau was wat te laag zullen we maar zeggen. Inmiddels waren we aardige grootmeesters in het Vieropeenrij geworden. Alleen maar kerels in de klas is op een gegeven moment best saai al was de boottocht in Muiden en de afscheidbarbecue bij Erco in de tuin erg gezellig.

    Titus Brandsma ULO / MAVO, 1995

    De reis naar Istanbul was geweldig, Prettige kleine school, een school die voor mij toch het bewijs is dat er binnen het gesubsidieerde onderwijs nog flink bezuinigd kan worden.

    De reis naar Istanbul was geweldig, Prettige kleine school, een school die voor mij toch het bewijs is dat er binnen het gesubsidieerde onderwijs nog flink bezuinigd kan worden. Of eigenlijk: efficiënter gewerkt kan worden.

    Hogeschool Nederland, 1998

    De reis naar Disneyland Parijs na de diploma-uitreiking, HAVO4-kamp in Heijen (voor mij 2x).

    De reis naar Disneyland Parijs na de diploma-uitreiking, HAVO4-kamp in Heijen (voor mij 2x). Een prettige gezellige school, leuke tijd gehad. Uit deze tijd spreek ik eigenlijk alleen Steven-Jan Mulder en Mark Berntssen nog.

    Andreas scholengemeenschap, 1990

    ?