Sander Bieling

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Sander Bieling en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Sander Bieling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Tja, dat is wel serieus lang geleden zeg! Heb er slechts 2,5 jaar op gezeten.

    Tja, dat is wel serieus lang geleden zeg! Heb er slechts 2,5 jaar op gezeten. maar de favoriete herinnering is toch wel het (hoe heet dat ook alweer?) toneelstuk op het eind, en dan met name de voorbereiding ervan. Hartstikke leuk! Ik kan me nog herinneren dat Ronald, die zich ook ingeschreven heeft, niet eens mocht meedoen! Ik hoop dat hij er inmiddels overheen is!

    Openbare Bornwaterschool, 1980

    Fantastisch! Het komt weer helemaal terug! Klassefeesten die behoorlijk uit de hand konden lopen, met zijn allen naar Rome (zeer speciale herinnering aan een van de personen.

    Fantastisch! Het komt weer helemaal terug! Klassefeesten die behoorlijk uit de hand konden lopen, met zijn allen naar Rome (zeer speciale herinnering aan een van de personen...), in de zesde met zijn allen naar een of andere jeugdherberg in Noordholland waar we stickies gingen roken. Onze eindexamenstunt waarmee we zlefs de Telegraaf hebben gehaald (alle stoelen en banken 's nachts op de Grote Markt gezet). Ontzettend leuke tijd gehad!

    Het Stedelijk Gymnasium, 1982

    ?