Samuel Jose Fernandez de los Rios

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Samuel Jose Fernandez de los Rios en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Samuel Jose Fernandez de los Rios heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet niet veel meer het is zolang terug, maar de enige namen die ik nu nog weet zijn Juf Ellen en een goeie vriendje van me Gregory.

  ik weet niet veel meer het is zolang terug, maar de enige namen die ik nu nog weet zijn Juf Ellen en een goeie vriendje van me Gregory. Voor de rest ken ik nog Erika en Christian dat waren onze buren bij Herculesstraat die zaten daar ook op school, we gingen altijd samen naar school tot we verhuisde.

  olympiaschool, 1987

  ik weet niet veel meer, maar ik weet wel wie mijn leraars zijn geweest, Juf Anja, Juf Hanneke, Juf Dine en mijn zonnetje Juf Mitzie, Meester Wim en nog een paar maar ik kom er niet meer op, ik had ook hele goeie vrienden, Randall, Emmanuel, Cihan, Jamila,

  ik weet niet veel meer, maar ik weet wel wie mijn leraars zijn geweest, Juf Anja, Juf Hanneke, Juf Dine en mijn zonnetje Juf Mitzie, Meester Wim en nog een paar maar ik kom er niet meer op, ik had ook hele goeie vrienden, Randall, Emmanuel, Cihan, Jamila, Soumia, Gulhan, Mohammed, Abdullilah, Mustafa, Yip wai, Deborah en nog veel meer maar ik ben zowat alles vergeten.

  Goeman Borgesius, 1990

  Te veel dingen meegemaakt om op te noemen.

  Te veel dingen meegemaakt om op te noemen

  Willem Blaeu, 1997

  ?