Samantha Kooij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Samantha Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Samantha Kooij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Kweekschool top tijd gehad teveel verhalen meegemaakt, uren in de aula doorgebracht en teveel gelachen.

  De Kweekschool top tijd gehad teveel verhalen meegemaakt, uren in de aula doorgebracht en teveel gelachen. Het leuke is dat je na al die jaren nog steeds mensen tegen komt van toen.

  Kweekschool voor de handel, 1992

  Als ik er allemaal weer aan terug denk heb ik een erg leuke tijd gehad op deze school mede door mijn klasgenoten van toen Frances , Linda, maureen, Maurice, Terence, Gifty, Jessica, Vincant, Robert, laurien, Elvira,Alfonso, e.

  Als ik er allemaal weer aan terug denk heb ik een erg leuke tijd gehad op deze school mede door mijn klasgenoten van toen Frances , Linda, maureen, Maurice, Terence, Gifty, Jessica, Vincant, Robert, laurien, Elvira,Alfonso, e.d. ik herhinder me ook uiteraard de veel besproken meester Ponger en het verhaaltje van Maurice over de slechte humeur van Linda die dag wel lachen hoor!! Ben Sarah Turner en Tamara van der Wal nog wel eens tegen gekomen maar verder ben ik eigenlijk iedereen in de loop der jaren een beetje uit het oog verloren . Ach wie weet komt er ooit nog eens een reunie!!!!!

  De Piramide, 1989

  ?