sally keijzer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sally keijzer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  sally keijzer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was leerkracht op deze school Ik heb leuke herinneringen aan deze school met zowel de ouders als met de collega's Wie weet mij iets meer te vertellen over Cor Greaves, Bob Landman, Theo Schipper, Marla (toen Struick nu weet ik het niet), Ria Pfeiffer.

  Ik was leerkracht op deze school Ik heb leuke herinneringen aan deze school met zowel de ouders als met de collega's Wie weet mij iets meer te vertellen over Cor Greaves, Bob Landman, Theo Schipper, Marla (toen Struick nu weet ik het niet), Ria Pfeiffer. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] ik ben kleuterjuf geweest,van de kleuterschool "uit en thuis" die in dit schoolgebouw was gevestigd. Enkele collega's van mij waren Marla, Magda, Theo, Ria, Bob, Jan, Dammy, verder weet ik het niet meer. Enkele leerlingen kan ik me ook nog wel herinneren: Michel en chantal den Hertog, Brenda en Jolanda Heskes, Vincent en Fabian ---, Edwin Dobbelaar.

  Valkenbos Montessori-School..., 1975

  als leerkracht van deze school.

  als leerkracht van deze school. eerst als invalster van annette en als algemeen invalster en later als remedial teacher.

  BS Pr Christina, 1991

  ik herinner me men.

  ik herinner me men.de Mos nog Als je straf kreeg dan gaf hij je een flinke rekensom, die hij uit zijn hoofd heeft uitgerekend en jij moet je rot rekenen voor de uitkomst Ik weet ook nog ene Hans Winia, Hij zat achter mij.

  Morgenstond Mavo Mulo, 1961

  ?