Sabrina Haantjes

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sabrina Haantjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sabrina Haantjes heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar met inderdaad Sonja en Bianca, blijven zitten en toen een waaaaanzinnige tijd gehad met Liet Erpelinck en al die andere gekken! Mijn eerste grote liefde daar leren kennen, Stefan van Gaever en mijn beste maatje toendertijd, Robbert Rotthie

  Het eerste jaar met inderdaad Sonja en Bianca, blijven zitten en toen een waaaaanzinnige tijd gehad met Liet Erpelinck en al die andere gekken! Mijn eerste grote liefde daar leren kennen, Stefan van Gaever en mijn beste maatje toendertijd, Robbert Rotthier!!

  MTS-MEAO voor Zeeuws-Vlaand..., 1989

  Leuke school, veel rotzooi geschopt voornamelijk in de klas van Heesbeen, ook de belgische lerares scheikunde was een groot mikpunt.

  Leuke school, veel rotzooi geschopt voornamelijk in de klas van Heesbeen, ook de belgische lerares scheikunde was een groot mikpunt. Heftig verliefd geweest, veel vriendschappen gehad en een waanzinnige tijd op Heimbach!!

  PC SGM Zeldenrust Steelantc..., 1985

  Vond het een geweldige school en ik zat in een waanzinnige klas.

  Vond het een geweldige school en ik zat in een waanzinnige klas. We hebben een aantal jaar geleden een reunie gehad die echt waanzinnig was. Leuk alle mensen weer terug te zien. Werner kende ik ook nog, heel erg leuk!!!

  De Geule, 1978

  ?