Sabine Schols

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sabine Schols en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sabine Schols heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was toch eigenlijk wel vooral veel lol hebben en van die roze koeken tussen de middag eten in de "kantine".

  Het was toch eigenlijk wel vooral veel lol hebben en van die roze koeken tussen de middag eten in de "kantine". De leraar die Duits gaf kan ik me ook nog herinneren, blauwe ogen en blond haar, toch ... Ik ging om met Simone Bink en Wouter en kan me herinneren dat ik letterlijk in m'n broek heb gepiest van het lachen:0)

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1982

  Runeman heete die geloof ik, fantastische man! Nooit les van hem gehad maar toch heeft hij behoorlijke indruk op me gemaakt, jammer dat hij er niet meer is.

  Runeman heete die geloof ik, fantastische man! Nooit les van hem gehad maar toch heeft hij behoorlijke indruk op me gemaakt, jammer dat hij er niet meer is. Bronckhorst? nadat ik in een toneelstuk had gezegt dat hij een waterhoofd had, wat moest van Runeman, was mijn leven niet meer zo leuk. Bronckhorst zette me voor lul voor de hele klas. Kan me niet voorstellen dat die man veranderd is ... Bart, Olaf, Marelle (die bij ons altijd gebakken ei tussen de middag kwam eten), Antoinette, Petra, ben benieuwd hoe het leven jullie behandeld heeft!

  J.P. Hasebroekschool, 1973