Sabine Oudshoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sabine Oudshoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sabine Oudshoorn heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nou het zijn eigenlijk teveel herinneringen om op te noemen! Dit was een hele mooie schooltijd! Mis dat wel af en toe! En vooral nu ik in Brabant woon! Moeten maar us een keer een reunie organiseren! .

  Nou het zijn eigenlijk teveel herinneringen om op te noemen! Dit was een hele mooie schooltijd! Mis dat wel af en toe! En vooral nu ik in Brabant woon! Moeten maar us een keer een reunie organiseren!

  't heuveltje, 1996

  haha nou ik weet nog 1 ding en dat waren de speeltoestellen ghehe! glijbaan in de peuterzaal! maar verder neej, weet er nix meer van! heb nog wel veel foto's van deze tijd.

  haha nou ik weet nog 1 ding en dat waren de speeltoestellen ghehe! glijbaan in de peuterzaal! maar verder neej, weet er nix meer van! heb nog wel veel foto's van deze tijd

  De Peuterpub (peuterspeelzaal), 1987

  De gezelligheid, leuke leraren zoals Rik,Joke en Arno.

  De gezelligheid, leuke leraren zoals Rik,Joke en Arno. Afgelopen week is Joke Post nog bij ons thuis op visite geweest,erg leuk! Weekafsluitingen was toen altijd een hele happening! Zou inderdaad leuk zijn om mensen terug te zien!

  Freinetschool, 1989

  ?