sabiha ...

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sabiha ... en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  sabiha ... heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Deed de verzorging,zat met roshnie,ansje (afk weet haar volledige naam niet meer) daar ging ik het meest mee om zat ook een jonge bij ons in de klas blond met een lange staar weet niet veel meer van die tijd ook niets meer van mijn andere klasgenoten en d

  Deed de verzorging,zat met roshnie,ansje (afk weet haar volledige naam niet meer) daar ging ik het meest mee om zat ook een jonge bij ons in de klas blond met een lange staar weet niet veel meer van die tijd ook niets meer van mijn andere klasgenoten en dat vindt ik wel jammer.

  2009, sabiha ...

  Zat eerst op de Zuiderparkschool maar omdat die ging sluiten zijn we naar deze school verhuist ik deed de verzorging zat in de samen met roshnie?,santoesja amanda op andere namen kan ik niet komen sorry Heb een heel leuk tijd gehad op deze school kan

  Zat eerst op de Zuiderparkschool maar omdat die ging sluiten zijn we naar deze school verhuist ik deed de verzorging zat in de samen met roshnie?,santoesja amanda op andere namen kan ik niet komen sorry Heb een heel leuk tijd gehad op deze school kan juf mooyman nog goed herinneren omdat ik door haar nu een hekel hebben aan de franse taal haha.En nog velen herinneringen! de schoolperiode kan afwijken omdat ik niks meer heb uit die schooljaren.

  2009, sabiha ...

  ik heb heel leuke tijd gehad op deze school:) zat samen met wendy kaptein(nog steeds best friends)salou,wendy,gerbenen en dat meisje uit antartica (weet nu waar dat ligt)hihi en andere sorry dat ik jullie namen niet meer weet.

  ik heb heel leuke tijd gehad op deze school:) zat samen met wendy kaptein(nog steeds best friends)salou,wendy,gerbenen en dat meisje uit antartica (weet nu waar dat ligt)hihi en andere sorry dat ik jullie namen niet meer weet. de leraren die ik me kan herinneren zijn meester Worm (tekenen?) meester Hoorn (nederlands) ook wel bekend toen als motormuis,meester Ham (Biologie) kan me goed herinneren dat we pitjes in de sleutgat van de scheikunde/natuurkunde klas deden in de hoop dat we vrij kregen. En als er 1 de klas was uit gezet ook een paar mee gingen naar de directie (weet niet meer hoe ze heet die mageren) En nog veel leuke herinneringen!

  2008, sabiha ...
  ?