Ruud Weber

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Weber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ruud Weber heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer of het deze kleuterschool was maar het was wel op de capadosestraat, kan me nog herinneren dat ik in de gymzaal van een bankje kieperde en een gat in mijn hoofd op liep bloedde als een rund.

  Ik weet niet meer of het deze kleuterschool was maar het was wel op de capadosestraat, kan me nog herinneren dat ik in de gymzaal van een bankje kieperde en een gat in mijn hoofd op liep bloedde als een rund. Zat ook met mijn nichtje in de klas kwam daar pas jaren later achter(ellie) en ook met peter van deventer die 11 jaar later een goede vriend van mij was in spoorwijk ben hem uit het oog verlorren. Had mijn eerste verkering op deze school toen ik 5 jaar was met roosje zij woonde op de capadosestraat haar vader was een kunstschilder.

  Kleuterschool De Laak, 1963

  deze school staat ook onder de naam Alb Thijm school B Alb.

  deze school staat ook onder de naam Alb Thijm school B Alb.

  Ir. J.W. Alberdaschool, 1965

  Was een korte maar leuke periode dat half jaartje daar.

  Was een korte maar leuke periode dat half jaartje daar. Werd als vreemde eend zowel door de school staff en de leerlingen geaccepteerd (denk ik) was net in een moeilijke en turbulente fase van mijn leven. Was toen helemaal verliefd op een meisje uit klas 4 van de havo dat jaar, Karin was haar naam.

  CSR Christelijke Scholengem..., 1980

  ?