Ruud Vermeulen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school "stond" eerst naast de Hervormde Kerk in Nieuwpoort: een school waar nog gestookt werd met kolen.

  Deze school "stond" eerst naast de Hervormde Kerk in Nieuwpoort: een school waar nog gestookt werd met kolen. Herinneringen heb ik t.a.v. meester de Jong en meester Streithorst en natuurlijk de kinderen die bij mij in de klas zaten:Ria Stigter, Sannie Timmer, Leo Boele, etc. etc. Na schooltijd werd er altijd gevoetbald "voor de kerk". Een maandelijkse gebeurtenis op school zal mij altijd bijblijven: "het cash betalen" van de onderwijzers door een gemeentelijke ambtenaar (in een envelopje).

  Ireneschool, 1955

  Was mijn eerste school als beginnend onderwijzer.

  Was mijn eerste school als beginnend onderwijzer. Herinner me heel veel leuke dingen bijv. een toneelstuk met Richard Jonkers in de hoofdrol en heel veel namen van personen: Hans Leegsma (ontzettend ondeugend, maar wellicht "begaafd", Gonnie en Rene Hardeman (Gonnie gaf ik, ik heb daar nu toch wel een beetje spijt van, heel veel strafwerk ( het "tig keren" overschrijven van een geschiedenisles die over Jacoba van Beieren ging), Rudy Christoffers (later een verdienstelijke marathon-schaatsenrijder, die op jonge leeftijd overleed), Rene Meineke, Sylvia en Rene Bernard,Cees Visser, Richard Jonkers, Carlo Koch: "de kinderen van je eerste klas vergeet je nooit".

  Kraanvogelschool, 1971

  Pr.

  Pr.Hendrikschool was "mijn" tweede lagere school als beginnend onderwijzer. Kan me nog een groot aantal kinderen uit die tijd herinneren:Pim en Marja Smit, Jan en John van Spijkeren,Conny Meyer (de latere wielrenster die jammerlijk op jonge leeftijd overleed)etc. etc.. De namen van personen die vermeld staan, herinner ik me eveneens. De kinderen uit die tijd waren goudeerlijk en gingen, als ze je mochten, "door het vuur" voor je: een grandioze tijd!!!!!

  prins hendrik school, 1974

  ?