Ruud Stijn

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Stijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud Stijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet zo veel eigenlijk.

  Niet zo veel eigenlijk. Een vriendje waar ik erg veel mee omging Jos van Riksel (Rixel). ben hem helemaal uit het oog verloren toen ik naar Wijk bij Duurstede verhuisde. De juffrouw uit klas 1 die trouwde in Brabant. Mijn vader heeft enkele klasgenoten en mij nog naar de bruiloft gereden. Wie?? Geen idee meer. Heb ook geen foto's uit die tijd. Misschien dat iemand het leest?

  Augustinus-School, 1964

  1e jaar op de grote slaapzaal (64 man of zoiets).

  1e jaar op de grote slaapzaal (64 man of zoiets). Nauwelijks verwarming. 2e jaar in oud klaslokaal met 16 man, verwarmd dus dat was al veel beter. Corvee 's morgens. Internaat noemde we Colditch. Zeilschip Kaatje op het binnenplein. 's Nachts een waker die we nog wel eens plaagden met de bel van Kaatje op de binnenplaats. Leuke school en ook het internaat viel achteraf wel mee. Hetis maar waar je je druk om maakt. In Amsterdam was in die tijd ook genoeg te beleven. Nieuwmarkt rellen om de Metro. Ondanks dat we achter de politie stonde toch veel last van traangas. En natuurlijk de wallen. Voor een 16 jarige uit de provincie het walhalla of zoiets. Achteraf lach je je rot om zoiets.

  hogere zeevaartschool amste..., 1974

  Een aantal leraren zijn me bijgebleven.

  Een aantal leraren zijn me bijgebleven. Gosseling (Nederlands), Fortkamp (geschiedenis, handelskennis), van Kessel (wiskunde, natuurkunde), Knoop (schiekunde), Woestenburg (Engels). Geen echt opvallende herinneringen. Was een leuke ontspannende school.

  Antonius MAVO, 1970

  ?