Ruud Ispelen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Ispelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ruud Ispelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Tijdens deze schoolperiode hadden wij juffrouw v.

  Tijdens deze schoolperiode hadden wij juffrouw v.d. Zee als klassenlerares. Ze reed in een Renault Dauphine. Zwart met wit. Juffrouw v.d. Zee hadden wij in klas 1, 2 en 3. In klas 4 hadden wij juffrouw Coopmans. In klas 5 hadden wij juffrouw Huizinga. En in klas 6 de heer van Wingerden. Hij was ook het hoofd van de school. Diverse vrienden en vriendinnen op school: o.a. Rob Huygen, Kees van Putten, Chris Tiggelman, een tweeling (jongen en meisje) Willy Gouwens, Dolly van Popering, Mia Peet. Deze namen herinner ik me. Ook waren er een zekere Hans, Trudy en Ria Blaas. Uiteraard nog meer jongens en meisjes van toen. Alleen de namen weet ik nu even niet. Met Dolly van Popering en Mia Peet heb ik veel tikkertje gespeeld. De kastanjeboom was vrij. Maar als één van hen het was, mochten zij mij allebei tikken. Was wel een leuke tijd. Dit speelde zich in de beginklassen af. Juffrouw v.d. Zee had een soort spel en als je een voldoende had of je best had gedaan, kreeg je een paar plaatsjes vooruit op het bord. Ook was er een tragische zaak: een zekere Thea is in klas 1 of 2 (weet niet meer) overleden. zij had tbc. Was zielig. Als ik meer over die schoolperiode denk, komen er meer herinneringen bij me op.

  2016, Ruud Ispelen

  Het eerste jaar was de klassenleraar heer Sondermeijer.

  Het eerste jaar was de klassenleraar heer Sondermeijer. Heer Knegtmans was het hoofd. Mijn vader was de concièrge, doch hij deed de hele administratie van de school. Daar was ook een leraar Van Dijk (tekenen) en juffr. Doting. Ook juffr. Verhoef staat me nog bij.

  2008, Ruud Ispelen

  Wij zaten in een houten schoolgebouw in de eerste drie klassen bij juffrouw v.

  Wij zaten in een houten schoolgebouw in de eerste drie klassen bij juffrouw v.d. Zee. Deze had een auto Renault Dauphine zwart/wit. Samen met Mia Peet en Dolly van Popering heb ik een hele tijd in de pauze tikkertje gespeeld. De kastanjeboom op het schoolplein was "vrij". Daarna een jaar bij juff. Coopmans. In de vijfde bij juffr. Huizinga in een ander schoolgebouw. Het laatste jaar bij de heer Van Wingerden, zijnde het hoofd van de school. Op zich leuke schooljaren gehad. Mijn vaste vriend was in het begin Kees van Putten, maar die is verhuisd, wat ik erg jammer vond. Later een hele tijd met Rob Huigen bevriend geweest. Bij hr. v. Wingerden kregen we ook Franse les. De eerste zin was. Papa fume une pipe.

  2008, Ruud Ispelen
  ?