Ruud van Ruitenbeek

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud van Ruitenbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ruud van Ruitenbeek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De concierge, Meneer Molenaar,...

  De concierge, Meneer Molenaar, die op zolder woonde. Mijn juf in de 5e klas was KLM stewardess geweest en vertelde een verhaal dat ze met een hoge piet van KLM in de woestijn in een bedoeinen tent uitgenodigd was en een gebakken schapeoog moest eten. Ik had eens een kunstdrol op haar stoel gelegd en moest die toen in de WC gooien. Later naar het Hoofd (v. Houten) die de kunstdrol in beslag nam en aan mijn oor draaide to de tranen in mijn ogen sprongen. De muziekleraar meneer Donkers. De teken juf die paars de mooiste kleur vond (het was in de sixties...) Gym met juffrouw Scholten in haar wijde rok. Schoolzwemmen in het Zuiderbad (ik heb nooit mijn diploma gehaald...) Klasgenoten: Robbie Groenestein, Fons, Paul Olieslager, Joep Heinemans, Thomas Philips, Wilma. Bärbel herrinner ik me nu ook, maar we hadden wel een schoolreisje: naar Oud Valkeveen.

  2003, Ruud van Ruitenbeek

  Ik zat in de eerste groep die ...

  Ik zat in de eerste groep die naar de Middelbare school ging. In de Musical was ik een klok en we zongen een tekst op de melodie van "The Age of Aquarius". Mijnheer Schermer (Dick?) Sneeuwballen gevecht met de Pres. Kennedy School.

  2002, Ruud van Ruitenbeek

  Engels. Het Gebed Zonder End....

  Engels. Het Gebed Zonder End. Groeten aan Tillie Lodewijks, Jakob-Jan, Willy & Neeltje, Bob Roest, Marie-Jose, Joke, Marga, Bas, Santi, Frans Mens, en alle anderen die ik niet meer zie.

  2002, Ruud van Ruitenbeek
  ?