Ontdek PLUS

Ruud van Ruitenbeek

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud van Ruitenbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud van Ruitenbeek heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toeval

  40 jaar nadat ik deze lagere school verliet, was ik op vakantie in een vakantiehuisje op Skye. Het werd verhuurd door een engelse dame en haar Nederlandse man. Beetje kletsen in het Nederlands natuurlijk en na enige tijd blijkt hij, Hans Petri, op de Pieter de Hooch School als onderwijzer te zijn begonnen enkele maanden nadat ik daar vertrok, naar Purmerend! Nu, 6 jaar later, wonen we ook op Skye en zijn Hans en Tricia hele goede vrienden.

  R.K. Schoolvereniging, scho..., 1965

  De concierge, Meneer Molenaar, die op zolder woonde.

  De concierge, Meneer Molenaar, die op zolder woonde. Mijn juf in de 5e klas was KLM stewardess geweest en vertelde een verhaal dat ze met een hoge piet van KLM in de woestijn in een bedoeinen tent uitgenodigd was en een gebakken schapeoog moest eten. Ik had eens een kunstdrol op haar stoel gelegd en moest die toen in de WC gooien. Later naar het Hoofd (v. Houten) die de kunstdrol in beslag nam en aan mijn oor draaide to de tranen in mijn ogen sprongen. De muziekleraar meneer Donkers. De teken juf die paars de mooiste kleur vond (het was in de sixties...) Gym met juffrouw Scholten in haar wijde rok. Schoolzwemmen in het Zuiderbad (ik heb nooit mijn diploma gehaald...) Klasgenoten: Robbie Groenestein, Fons, Paul Olieslager, Joep Heinemans, Thomas Philips, Wilma. Bärbel herrinner ik me nu ook, maar we hadden wel een schoolreisje: naar Oud Valkeveen.

  R.K. Schoolvereniging, scho..., 1964

  Ik zat in de eerste groep die naar de Middelbare school ging.

  Ik zat in de eerste groep die naar de Middelbare school ging. In de Musical was ik een klok en we zongen een tekst op de melodie van "The Age of Aquarius". Mijnheer Schermer (Dick?) Sneeuwballen gevecht met de Pres. Kennedy School.

  Openbare bassisschool De Bo..., 1969