Ruud van der Sluis

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud van der Sluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud van der Sluis heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me de kleine wc potjes en verder de kapstokhaakjes in de gang.

  Ik herinner me de kleine wc potjes en verder de kapstokhaakjes in de gang. Bij elk haakje zat een mooi geglazuurd tegeltje met een dierenafbeelding.

  kleuterschool de Wilde Wingerd, 1951

  Ik werd opgeleid tot scheepsbeschieter in de timmerwinkel op werf Oost (nieuwbouw) bij Staats en kale Muizens (of Muizers?).

  Ik werd opgeleid tot scheepsbeschieter in de timmerwinkel op werf Oost (nieuwbouw) bij Staats en kale Muizens (of Muizers?). In mijn klas zaten o.a Hennie Wild, Ruud van Dijk, C(h)ris Post, Henk Visser. Mooie meubels gemaakt en veel geleerd. Een jaar na het diploma de bouw in gegaan, dat betaalde beter. Daarna bij de spoorwegen en het electriciteitsbedrijf Pen (nu Nuon) gaan werken. Drie jaar geleden, op mijn 55ste, met Vut gegaan.

  Nijverheidsschool 'DE EENHEID', 1962

  Twee jaar op deze school doorgebracht in 1T2 en 2T2.

  Twee jaar op deze school doorgebracht in 1T2 en 2T2. Het gebied rond de huishoudschool was geliefd en verboden weet ik nog. Als leraren Renooij voor timmeren, van Ekelen voor rekenen, Schrijver(s) of Schrever(s) voor tech. tekenen. "Pim de Gluipert" voor creatieve vakken. Als klasgenoten kan ik me nog herinneren: v.d. Pijl, Bos, Ims(?)Bakker en Laan. Ik wordt oud want voor me ligt een klassefoto maar ik weet geen namen meer. Na de LTS naar de NDSM de Bemetel opleiding scheepsbeschieten en daarna in dienst en hierna de bouw in (betaalde beter), nog bij de spoorwegpolitie gewerkt in die tijd verhuisd naar Alkmaar. Toen nog gewerkt in de interieur- en jachtbouw. Twintig jaar geleden bij het prov.electriciteitsbedrijf van NH begonnen als incasseerder. In 2002 met een leuke regeling gestopt bij deze baas. Woon nog in Alkmaar. Een reünie lijkt me leuk. Wie kent namen en adressen. Mail me op rvdsluis46 a-p-e-n-s-t-a-a-r-t-j-e p-l-a-n-e-t punt en el.

  5e LTS, 1960

  ?