Ruud Ubels

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Ubels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ruud Ubels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik weet niet veel meer van deze school behalve dat ik 1982 1 van de twee was die in 1 week tijd na de zomervakantie, omdat ik tijdens het examen een hersenschudding had opgelopen, het examen haalde.

  Ik weet niet veel meer van deze school behalve dat ik 1982 1 van de twee was die in 1 week tijd na de zomervakantie, omdat ik tijdens het examen een hersenschudding had opgelopen, het examen haalde. Ik ging in ieder geval niet zo graag naar schoolfeestjes.

  2006, Ruud Ubels

  Ik kwam halverwege in het 3de leerjaar hier op school in 1977 en heb hier in 1979 examen gedaan.

  Ik kwam halverwege in het 3de leerjaar hier op school in 1977 en heb hier in 1979 examen gedaan. Ik weet nog dat ik in het begin contact had met Geert Schoonhoven, die hield toen vooral van Hard Rock met name Status Quo en met Hans (achternaam vergeten). Ik weet verder nog dat ik met Wim den Hartog en Gert Bosscher in de klas gezeten heb en met hun ben ik later ook van de MEAO naar de HEAO gegaan. Ik weet ook nog dat ik met een jongen in de klas zat die later moest stoppen met studeren omdat zijn vader onverwacht overleden was. Ik ging niet graag naar schoolfeestjes. Ik ben pas uit stappen gegaan na mijn schoolperiode en ging toen tot 35 jaar 4 avonden in de week stappen. Verder werkte ik toen lange dagen bij bedrijven en daarna gezellig de stad in. Ik weet nog dat Anita Bekema, mijn vriendin en de vriendin van Els mij voordat ze verhuisde naar Limburg mij mee uit vroeg naar de film. Nadat ze wisten dat ze naar Limburg zouden verhuizen wilde haar vader dat ze geen contact meer met me mocht, omdat ze een jongen uit Limburg moest zoeken

  2006, Ruud Ubels

  Ik heb niet zo heel leuke herinneringen op deze school met name niet aan Karel Van Goor en Jan van de Zee.

  Ik heb niet zo heel leuke herinneringen op deze school met name niet aan Karel Van Goor en Jan van de Zee. Ik weet nog wel, dat ik goed contact had met Nico de Jong en Nico Schipper en ene Ria. Ik zat verder met Petra van den Brink en Joke Jochems, Loes van Oorschot en Erik van De Water in in de klas

  2006, Ruud Ubels
  ?