Ruud Strijk

Kent 78 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Strijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ruud Strijk heeft 3 klassenfoto's en kent 78 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de klas van Juffie Visser.

  Ik zat in de klas van Juffie Visser. Verdere klas genoten waren o.a. Frans Knut, Frank Nijsse, Agnes Brevet, Mieke van Leeuwen,Johannes???

  Zeister Vrije School, 1953

  Ik heb de opleiding hier gevolgd voor SK en SKa in de periode 65 tot 68.

  Ik heb de opleiding hier gevolgd voor SK en SKa in de periode 65 tot 68. Het was een zeer gemengd gezelschap. Haringa was de beste leraar, ondanks dat hij er af en toe rare ideen op na hield, hij gaf zeevaartkunde(platte en astronomische) en als je een tentame niet goed had gemaakt moest je het laten ondertekenen door je ouders(we waren toen 25 jaar)De goede man is dood, hij heeft een auto ongeluk gehad toen hij van school ging veranderen. Hij zou wiskunde leraar worden op een meisjes HBS in Friesland. Gelukkig voor de meisjes is dit niet door gegaan. Kraak gaf zeemansschap, dat eindigde voor mij altijd in de koffiekamer omdat ik mijn mond nooit mocht opendoen in de klas. Maar het was een mooie tijd midden in de power flouwer van Amsterdam.

  Zeevaartschool van het Zeem..., 1965

  Ik zat in de klas bij Juf de Koning en zij bestierde de eerste en de tweede klas.

  Ik zat in de klas bij Juf de Koning en zij bestierde de eerste en de tweede klas. Daarna bij meester v.d.Hoeven en meester Gerritsen. Het hoofd toen van de school was de heer de Klerk met zijn dwarsfluit.

  Christelijke basisschool 'D..., 1950

  ?