Ruud (Rudy) Budde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud (Rudy) Budde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud (Rudy) Budde heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Achteraf gezien een schitterende tijd geweest.

  Achteraf gezien een schitterende tijd geweest. D.w.z. vanaf 1962. Mijn eerste jaar was compleet weggegooid. Dat is in de jaren daarop volledig goedgemaakt. In mijn herinnering hadden we een hele grote en gezellige vriendenclub, die zich niet beperkte tot één klas. Er zijn leraren, die een onuitwisbare indruk op mij gemaakt hebben. Helaas kwam dit niet door hun onderwijskwaliteiten, maar door het tegendeel. Op dit vlak herinner ik mij een muziekleraar, wiens naam ik onmiddellijk vergeten ben na zijn lessen, en ene juffrouw Valkenburg(?) die iets in geschiedenis deed. Wat het meeste opviel was haar bekakte accent. Hoewel ik geen echte favoriete leraren had, wil ik hier toch even Brummelmann en Colijn noemen. Daar heb ik, als compensatie voor de vorige twee, genoeg bij opgestoken om te kunnen slagen voor het examen. Verder zou ik hier kunnen mededelen dat ik op ieder meisje in de klas wel een dag of wat verliefd ben geweest, maar toch getrouwd ben met die ene uit 1B. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Voor mijn gegevens kijken bij die "andere" Busken Huët MULO

  Chr. School voor (M)ULO, 1961

  Kent iemand nog Johan Tillema, Kees de Rode, Theo Lemmers, Elly Koolstra, Elly(?) van Orizande, Karel Goosens(?), Cocky van Dop en andere leerlingen uit de schooljaren '57 tot '61?.

  Kent iemand nog Johan Tillema, Kees de Rode, Theo Lemmers, Elly Koolstra, Elly(?) van Orizande, Karel Goosens(?), Cocky van Dop en andere leerlingen uit de schooljaren '57 tot '61?

  Nicolaas Beetsschool, 1957

  ?