Ruud Pennarts

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Pennarts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ruud Pennarts heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zat op deze school van de vierde tot en met de zesde klas (Kerstmis).

  Zat op deze school van de vierde tot en met de zesde klas (Kerstmis). Daarna gingen we met z'n allen weer terug naar de Don Boscoschool. De docent die op mij een onuitwisbare indruk heeft gemaakt was "Koentje" Janssen, die op de vierde klas lesgaf. Hij had bebop-haar en was een jonge, joviale kerel. Ik herinner me dat we in de tijd van de Tour de France allemaal een naam uit de Tour kregen en dat er een heel klassement werd bijgehouden van onze prestaties. Ik was Frederico Bahamontes ("de Adelaar van Toledo"). We fietsten met de klas naar Grientsveen en Helenaveen en iedere keer als ik Helenaveen van Rowen Heze hoor moet ik weer aan "Koentje" denken.

  2004, Ruud Pennarts

  Ik kwam hier in november 1984 als "groentje" op maandagmorgen de klas in om leerlingen te vertellen hoe ze brieven moesten schrijven, hoe teksten in elkaar zaten en om ze wat over literatuur bij te brengen.

  Ik kwam hier in november 1984 als "groentje" op maandagmorgen de klas in om leerlingen te vertellen hoe ze brieven moesten schrijven, hoe teksten in elkaar zaten en om ze wat over literatuur bij te brengen. De week ervoor stond ik nog spaghetti in te pakken bij Honig in Nijmegen. Wat een geweldige tijd, vooral in de beginjaren: in het eerste jaar keihard werken om het allemaal bij te sloffen, maar ook met geweldige feesten en enorm veel bier! Ik herinner me van dat eerste jaar vooral Gé, Marc, Marcel en Han uit mijn toen favoriete klas, 3E3 (bestuurlijke richting)en Otis (omdat ze zo'n opvallende naam had). Later ben ik logistiek gaan studeren en ook gaan geven. Geweldig om ook in de avonduren les te geven aan mensen uit het bedrijfsleven. In 1997 had ik het wel een beetje gehad en kreeg ik de kans om bij de commerciële nevenstichting Gilde Contract te gaan werken (de school was intussen gefuseerd tot Gilde Opleidingen). Vanaf 2001 werk ik weer bij Gilde en geef ik ook weer les (half-time), maar nu met een heel ander publiek: volwassen allochtonen. Eerlijk gezegd ben ik nu weer net zo enthousiast als in die eerste jaren op de meao. Ik heb alweer drie schooljaren geweldige ervaringen.

  2004, Ruud Pennarts
  ?