Ruud Ruud Lindeman

Kent 21 personen

Single
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Ruud Lindeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud Ruud Lindeman heeft 13 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner mij nog het houten gebouw, met een lange gang, als een leraar jarig was werd hij/zij toegezongen door iedereen.

  Herinner mij nog het houten gebouw, met een lange gang, als een leraar jarig was werd hij/zij toegezongen door iedereen. Weet alleen geen namen van de leraren meer. De school stond achter de Osdorperban, zeg maar haaks op de Heimansschool, waar ik later naar toe ben gegaan. Als je jarig was moest je op een stoel staan, en werd je toegezongen. De school bestaat niet meer.

  Kleuterschool de Bergeend, 1965

  Een leuke school, veel vrij als er een les uitviel.

  Een leuke school, veel vrij als er een les uitviel. Werkweek naar de Peel, Jaap Schilder met de disco, Tante Ans van het winkeltje, Corts, Vlek, Andrea, Fasioen, Vos, Helder enz. In de pauze naar het winkelcentrum. Zat in 1F, 2G, 3D, 4E, 4D. Heb in 1F nog koken gehad van Mevr.Rem, handarbeid van Mevr. Draak, tekenen van de Vries, handel van Lauernesse, Engels van v/d Haagen. Kantoorpraktijk van de Bruin, en van Ravenswaai, typen van Croese, biologie van Groenendijk.

  J.C. de Rijp, 1974

  Ik kwam in 1970 op deze school, ik kwam toen bij de heer Lammers, vanaf de 4e klas tot en met de 6e klas zat ik bij de heer Bakker een hele toffe leraar vond ik.

  Ik kwam in 1970 op deze school, ik kwam toen bij de heer Lammers, vanaf de 4e klas tot en met de 6e klas zat ik bij de heer Bakker een hele toffe leraar vond ik. Enkele leerkrachten die ik mij herinner en ook les van heb gehad zijn: E. Komin, H.L. Dammers, G.J. Gerritsen. Elke vrijdagmiddag de weeksluiting, of er kwam wel iemand optreden herinner mij nog Gerrie de Kunstfluiter, of je kon kiezen uit verschillende dingen die je dan kon gaan doen.

  Saturnusschool, 1970

  ?