Ruud Jilderda

Kent 20 personen

Samenwonend , 4 kinderen
Woont in Waterdown, Canada

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Jilderda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud Jilderda heeft 4 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schitterend gebouw.

  Schitterend gebouw. Met de fiets of met het pontje maar merendeels over de brug vanuit zwijndrecht door weer en wind. Heb 's winters nog last van vrieskou in handen en oren, opgedaan door de vrieswinden voornamelijk van die brug in die koude en natte winters. Heb de eerste klass een keer overgedaan omdat ik snel was afgeleid veel uit het raam tuurde en ook oog had voor de stiekeme lol die de ronde deed in vele klassen. Het was hier dat, door druk van mede scholieren, ik mijn eerste en laaste sigaret rookte. Mijn lunch keek ik altijd met veel plezier naar uit en na het proberen van die sigaret nam ik een hap uit mijn boterham en spuugde het direct uit. Verschrikkelijke smaak na die sigaret! Ik zei dat ze, wat mij betreft, hun sigaretjes kunnen houden en dat ik liever een hapje waardeer. De rest van mijn familie rookt... nog steeds; ouders, vier broers en zusje.

  Detaihandelschool, 1976

  Geweldig gebouw.

  Geweldig gebouw. Lekkere creatieve jaren gehad en fijn om naar school te gaan... totdat mijn broer Frits erbij kwam; Toen waren we ineens de Jilderda's genoemd. Ik was altijd een brave knul maar die lieve broer van me zat meestal in de muizeval (bar) omdat de school hem toch niet genoeg stimulatie gaf. Vandaag de dag woont Frits in Israel in ikzelf in Canada. Ik heb een aannemersbedrijfje in Canada. We bouwen en verbouwen restaurants, flats, winkels, huizen enzovoorts. Oh ja, ik heb nog een korte verkering gehad met Geke Barten. Geweldig leuk om je foto's te zien Geke. Het ga je goed. Ik zag ook andere bekende maar ik kan niet al jullie files bekijken geloof ik omdat ik geen euro betaal per maand geloof ik.

  Detailhandelsschool, 1976

  Prima school met fijne herinneringen.

  Prima school met fijne herinneringen.

  Meerdervoortschool, 1970

  ?