Ruud deVos

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud deVos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ruud deVos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerst gevestigd aan de Vaandrigstraat in Rotterdam - Crooswijk, later naar de Aaleyda van Raephorstlaan te Schiebroek - Hillegersberg.

  Eerst gevestigd aan de Vaandrigstraat in Rotterdam - Crooswijk, later naar de Aaleyda van Raephorstlaan te Schiebroek - Hillegersberg. Examen gedaan in 1970 en diploma kreeg je pas na je stagejaar, dus in 1971. Directeur was dhr.Visser. Leraren die ik mij nog herinner waren o.a.de heren Buesink, Datema,van Mechelen, Hensbergen, Hofman. Jarenlang bevriend geweest met Rene Verkaik. Aan de Vaandrigstraat zat een klas lager Gert van Leenen, die ik later beroepshalve tegenkwam bij een collega aannemingsbedrijf en nog later werden we collega's bij het bedrijf waar we nu nog beiden werkzaam zijn. Hier kwam ik jaren geleden ook een keer in kontakt met een architect. Het bleek Henk(ie) van Zijl te zijn. Een oud klasgenoot.

  2004, Ruud deVos

  De directeur, Hr Bastemeier, liep altijd met z'n sleutelbos die in z'n broekzak zat te rammelen.

  De directeur, Hr Bastemeier, liep altijd met z'n sleutelbos die in z'n broekzak zat te rammelen. Voor de adjunct directeur waren we allemaal meer op onze hoede. Leerkrachten die ik mij nog kan herinneren uit die tijd waren: Vos - timmeren, de Geus - schetsen, een muziekleraar die met stoelen door het lokaal gooide. Leerlingen (onbekend welke klas / jaar) Dik van Vliet, Gijs de Lange, een Berghout, ene Guus, de Rooy, Cees Stip.

  2004, Ruud deVos

  Weinig.

  Weinig. In de eerste klas had ik een oogje op Marina van Eik van de Adrianalaan. Met hulp van m'n opa schreef ik een kaart, die door juffrouw Aalbersberg werd onderschept toen ze daar op huisbezoek kwam. Gevolg mijn moeder moest op school komen omdat uit het versturen van die kaart werd afgeleid dat ik (let op) "een sexuele wellusteling"zou worden. 'k Heb m'n best gedaan, maar dat valt nog geen eens mee. Jongens en meisjes van die tijd die ik mij herinner zijn als reeds beschreven bij Rob Hameetman, maar ook herinner ik mij nog: Liesje Tieleman, Hans van Amsterdam, Judith van Rijn. Later ging ik naar de LTS terwijl het meisje waarop ik (niet letterlijk nemen) viel, Diane van de Water naar de Keuchenius mulo ging. Balen. Zoals aangegeven, ging ik naar de LTS aan de Gordelweg, afdeling timmeren. Na het behalen van het diploma doorgegaan naar de christelijke MTS aan de Vaandrigstraat die later een nieuw gebouw betrok aan de Aleyda van Raephorstlaan. Hierbij 2 x halfjaar stage, waarvan 1 bij Era Bouw en de ander bij arch.buro Leo de Jonge. Vervolgens enige tijd in militaire dienst, waar ik versneld uit weg mocht wegens "getoonde gebreken". Circa 3 jaar getekend bij architectenbureau en uiteindelijk toch gekozen voor de aannemerskant en dan met name de cijfermatige kant waardoor ik op een afdeling calculatie terecht kwam. Na zo'n 10 jaar dit te hebben gedaan trok het inkopen mij ook wel en overgestapt naar een klein aannemeingsbedrijf alwaar ik calculator / inkoper werd. Na dit ruim 4 jaar te hebben gedaan, nu al 13 jaar kostendeskundige bij Dura Vermeer Bouw te Leidschendam. Ik ben inmiddels bijna 30 jaar getrouwd met Tineke Sterk.

  2004, Ruud deVos
  ?