Ruud Coppens

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Coppens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ruud Coppens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Werkgroepen, altijd leuk en leerzaam Carnavalspoppen maken bij Marks Etalages bouwen bij Hoppenbrouwers DIM (distributie in marketing) mappen van Guido van Elk.

  Werkgroepen, altijd leuk en leerzaam Carnavalspoppen maken bij Marks Etalages bouwen bij Hoppenbrouwers DIM (distributie in marketing) mappen van Guido van Elk. Politieke discussies bij Jo van Beurden.

  2007, Ruud Coppens

  Ik speelde als Clochard in de musical 'Adieu Paris' een geweldige ervaring.

  Ik speelde als Clochard in de musical 'Adieu Paris' een geweldige ervaring. Ik kwam met het drumstel van mijn vriendje en heb daar een solo in de klas geven. Radio Lambertus een mooi intiatief van onze hoofd van de school Bert Sperber.

  2007, Ruud Coppens

  De leraren hadden leuke bijnamen zoals: dhr van Boxmeer : de Bok dhr van Heist: de Hengst dhr.

  De leraren hadden leuke bijnamen zoals: dhr van Boxmeer : de Bok dhr van Heist: de Hengst dhr..........: de Sis (gaf godsdienst, zei vaak uhh) Adjunct directeur Ben Stappers keek graag naar de vrouwen en zei soms: ook een oude bok lust nog wel eens een groen blaadje.

  2007, Ruud Coppens
  ?