ruud alblas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ruud alblas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  ruud alblas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik herinner mij een juffrouw Tegelaar(?) die vaak op een (aanwijs)stok leunde en als zij sprak ging dat gepaard met heel wat consumptie, Meester Quartel die vaak over zijn moeder vertelde (kom maar in mijn paleisje) en die zijn fiets in de oorlog demontee

  ik herinner mij een juffrouw Tegelaar(?) die vaak op een (aanwijs)stok leunde en als zij sprak ging dat gepaard met heel wat consumptie, Meester Quartel die vaak over zijn moeder vertelde (kom maar in mijn paleisje) en die zijn fiets in de oorlog demonteerde

  2003, ruud alblas

  goh wat heeft de tijd een invloed op mijn geheugen, de juffrouw voor engels, waarvan haar knotje losliet tijdens de les, de leraar duits die heel stoer deed en tijdens het judo spel zijn enkel brak, om er maar twee te noemen, hoe luidde hun naam?.

  goh wat heeft de tijd een invloed op mijn geheugen, de juffrouw voor engels, waarvan haar knotje losliet tijdens de les, de leraar duits die heel stoer deed en tijdens het judo spel zijn enkel brak, om er maar twee te noemen, hoe luidde hun naam?

  2003, ruud alblas

  marjolein van der stouw, die leraar Duits heette hij niet Recourt en had hij van die vreselijk starende, schele ogen zodat je nooit goed wist of hij jou aankeek?.

  marjolein van der stouw, die leraar Duits heette hij niet Recourt en had hij van die vreselijk starende, schele ogen zodat je nooit goed wist of hij jou aankeek?

  2003, ruud alblas
  ?