Bekijk het volledige profiel van Ruth Lydia Priscilla Kuijten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

Ruth Lydia Priscilla Kuijten heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In 1965 tot 1966 heb ik op de ...

In 1965 tot 1966 heb ik op de huishoudschool gezeten. Toen zij wij verhuisd naar Amersfoort. Maar in die tijd heb ik nog een vriendin gekend Froukje, maar haar achternaam ken ik niet meer. En de meester heet de heer Feenstra. En de juffvrouw die les gaft met verstellen van kleding, is een grote vrouw. Haar naam weet ik ook niet. Verder herken ik niet de namen meer van de klas genoten. Hopelijk kunnen jullie mij vertellen hoe dan ook, het is zolang geleden. Alvast bedankt. Met.vr.gr. Ruth Kuijten-Lumunon

2011, Ruth Lydia Priscilla Kuijten

In het jaar van 1954 zat ik in...

In het jaar van 1954 zat ik in de 1ste klas op die school tot en met de 6ste klas. Daarna heb ik mijn examen gedaan voordat ik naar Nederland ging; dat was de maand Augustus 1965. Na het examen van klas 6, zijn wij vertrokken naar Nederland op 12-9-1965. Ik heb ook nog wat foto's van klas 4; klas 5; klas 6. Maar...ik mis nog wat foto's van de eerste, tweede, derde klassen? Ik ben erg benieuwd naar de reacties van mijn schoolgenoten. Ik heb wel foto's van klas 4, maar er ontbreken nog de namen van mijn klasgenoten uit klas 4, die ik niet kan achterhalen. Wel Juf. Magda en Zuster Mere Emerentiana. Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt. Met.vr.gr. Ruth.L.P.Kuijten-Lumunon.

2010, Ruth Lydia Priscilla Kuijten

Ik heb nog veel herinneringen ...

Ik heb nog veel herinneringen aan deze school en herinner mij ook nog wel diverse namen van mijn mede-leerlingen

2009, Ruth Lydia Priscilla Kuijten
?