Bekijk het volledige profiel van Rudolf, Douwe Sijnke en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Rudolf, Douwe Sijnke heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

V/A 1992 begonnen met Orientat...

V/A 1992 begonnen met Orientatie & Schakeling en diploma (voor MDGO) behaald in 1994. In datzelfde jaar opleiding MBO Facilitaire Dienstverlening + profilering Basiskok (AIK) gedaan en in 1996 diploma's behaald. Vervolgens Facilitaire Dienstverlening + profilering Catering gedaan en in 1997 diploma's behaald. Ik zat gedurende deze periode in klassen met voornamelijk veel meisjes en een paar jongens (op dat moment bestond het merendeel van De Clinck uit meisjes). Ik herinner mij Fenna & Maaike Hummel, Annet, Annette, Cindy, Jairo, Detty, Sjoukje, Henriette, Katie... (MIJN GOD! Ik weet hun achternamen niet meer!!) Ik zat bij dhr. Poel in de klas, wat kon die man lesgeven, zeg! Enfin, het was een leuke tijd! :o)

2004, Rudolf, Douwe Sijnke

Hmm, niet mijn beste tijd (hel...

Hmm, niet mijn beste tijd (helaas)... Gedurende deze jaren kon ik niet echt goed meekomen met de rest, wat bleek in vooral het laatste schooljaar. Ik was toch ook wel een pispaaltje, zo onzeker als de hell en contact met mede-leerlingen ontbrak bij mij. Maar ja, ik ging uit de stad (Gr.) weg en kwam in Lewenborg te wonen. Het was een school waar ik achteraf beter niet op had moeten zitten (persoonlijk gezien). Pffft... Ach nou ja, het ligt nu in m'n verleden... Update: op 20/11/2010 een reunie gehad met ca. de helft van de groep. Het bleek een goede stap voor mij om m'n verleden voorgoed als een boek dicht te doen, met een zeer pos. gevoel en verder te gaan. Daar ben ik achteraf wel blij mee...

2004, Rudolf, Douwe Sijnke

Dit was voor voor mij een leuk...

Dit was voor voor mij een leuke tijd! Ik trok toen veel op met Babette v/d Meer. Een heleboel namen die ik me verders nog wel kan heugen: Aura Groen, Sandra v/d werf, Wilte v/d Laan, Theofilos Savvidus, Karin Bots, Edith & Lucien Purperhart, enz. enz. enz. Met een aantal van hen heb ik tevens eerder op De Kievit gezeten (omstreeks '79 - '81). Leraressen: Juf v/d Wal & Juf Bouw. Mijn zus Gonda Sijnke zat toen ('82) al in de 5e of 6e klas, geloof ik, bij Meester Sikkes... Wilte (v/d Laan), ik heb jou nog wel een paar x gezien op de Clinck, toen ik net met O&S bezig was. Grtz, Rudolf Sijnke.

2004, Rudolf, Douwe Sijnke
?