Rudo Tiemens

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rudo Tiemens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rudo Tiemens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Te gekke opleiding.

  Te gekke opleiding. Lekker veel sporten. Was niet al te moeilijk, hoewel het lesgeven nog naar boven moest komen kruipen bij mij. Ik was altijd samen met Nicolai Steenbergen. Verder hadden we een leuke klas en de groepen bij de keuze vakken waren altijd gezellig en veel lachen. En wat hebben we een lol gehad om Tjalling, wat een idioot.

  2003, Rudo Tiemens

  Leuke tijd gehad, veel meegemaakt, mavo was een makkie en altijd lol op school.

  Leuke tijd gehad, veel meegemaakt, mavo was een makkie en altijd lol op school. Schoolreis naar Berlijn was erg gezellig. Veel drinken en we (Maarten, Floris, James en Ik) zaten in een huisje terwijl de rest in een gebouw zat. Was erg gezellig 's avonds..... de diverse sportdagen waren ook erg leuk. Basketbal toernooien en een zwemtoernooi in Bohmte (Dui.) Vester, zowel klein als groot waren altijd errug leuk. Het nablijven kwam vaak goed uit, kon je mooi huiswerk maken. Of wat hulp voor het proefwerk krijgen.

  2003, Rudo Tiemens

  Leuke school, anders dan openbare.

  Leuke school, anders dan openbare. Veel aan gehad, wel jaartje langer deed iedereen erover (7 klassen). Hartstikke leuke meester ( Jan van den Boogaard). We hadden een gezellige klas. Vooral het eind toneelstuk was hartsikke leuk.

  2003, Rudo Tiemens
  ?