Rudie Huybrechts

Kent 41 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rudie Huybrechts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rudie Huybrechts heeft 1 klassenfoto's en kent 41 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kerstviering

  Als 9 jarige jongen kwam ik in 1971 naar Curacao omdat mijn vader een baan had gekregen bij het Radulphus College als docent wiskunde.In de vierde klas juffrouw Ashes die mij elke keer na schooltijd naar huis bracht.Ik vond haar streng maar op een goede manier.Heb veel van haar geleerd.In de pauze het naspelen van floris (Rutger Hauer) In de vijfde klas juffrouw Buncamper en in de zesde klas juffrouw Ida Simons. Heel vreemd maar de kerstviering in de zesde klas staat nog in mijn geheugen gegrift

  St Margaretha School, 1971

  Dierbare schooltijd

  Als brugpieper (1B) een overweldigende meerderheid aan stemmen gekregen om zitting te nemen in de leerlingenraad.Ontzettend leuk en veel geleerd.In de hogere klassen niks wereldschokkends meegemaakt tot ik in 5 VWO ook wiskunde les kreeg van mijn vader (HUwi in lok 24).Tijdens de wiskunde II uit de klas werd gestuurd .De heer de Reus (conrector)"Rudie hoe heb je dit voor elkaar gekregen" Enfin een strafmiddag ..

  Radulphus College, 1974

  ?