Ruud Wal

Kent 2 personen

MARRIED
Woont in Hoorn

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ruud Wal heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen, het is ook al zo lang geleden!.

  Weinig herinneringen, het is ook al zo lang geleden!

  Okkie Pepernoot (kleutersc..., 1953

  Op audiëntië bij rector Slijpen (een soort toelatingsexamen om te zien of de motivatie aanwezig was).

  Op audiëntië bij rector Slijpen (een soort toelatingsexamen om te zien of de motivatie aanwezig was). Later heb ik hem vaak in Buitenveldert zien rijden op zijn "Opoe-"fiets. De meeste (uitzonderingen daar gelaten) leerkrachten hadden precies begrepen waarom de leerlingen de school bezochten ! Henk ten Berge, een werkelijk fantastische leerkracht-conrector, alleen wanneer hij zijn jaarlijkse excursie naar de Heineken-brouwerij had gehad was hij minder serieus.

  Avondcollege Contardo Ferrini, 1971

  in de vijfde en zesde klas juffrouw Haenen, die kauwgom etende kinderen de volgende strafregels liet schrijven: "De mens is geen herkauwend dier en de juffrouw is geen koeiendrijver.

  in de vijfde en zesde klas juffrouw Haenen, die kauwgom etende kinderen de volgende strafregels liet schrijven: "De mens is geen herkauwend dier en de juffrouw is geen koeiendrijver." Zij hield van al haar oud-leerlingen en archief bij en verzamelde krantenberichten van hen.

  Bilderdijkschool -hervormde..., 1955

  ?