Rudi Korthuis

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rudi Korthuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Rudi Korthuis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner me weinig.

  Ik herinner me weinig. We waren als gezin verhuisd van Assen naar en Haag en ik vond het in het begin vreselijk. Weg uit die vertrouwde omgeving van Drenthe naar zo'n stad als Den Haag. We gingen wonen in een flat met het nummer 1196; alleen dat al ...

  2010, Rudi Korthuis

  Met de fiets of met de tram vanuit Den Haag naar De Hazelhorst in Delft.

  Met de fiets of met de tram vanuit Den Haag naar De Hazelhorst in Delft. Ik wilde Tekenlerares worden, dus ging voor LO-Tekenen. In 1e instantie dit landelijk examen niet gehaald, maar jaren later (wonend in Nijmegen)wel geslaagd. Ook Lo-Handvaardigheid gedaan en later MO. Ben 10 jaar docente Beeldende vorming geweest; de De Hazelhorst was daarvoor een goede basis! Ik herinner mij docent Erik Pape en directeur Strelitsky (namen kwamen boven door Schoolbank). Heb onlangs toevallig in Arnhem Yoke Ferwerda ontmoet; zij herkende mij op straat! wij zaten bij elkaar in de klas. Zij wist zich nog veel klasgenoten te herinneren: Carlo Delbosq (die herinner ik mij ook nog goed), Judy Werdmuller von Elgg, Inge Krassenburg en een jongen genaamd Nico.

  2010, Rudi Korthuis

  Klas U34 en klas U 43.

  Klas U34 en klas U 43. Twee omstuimige en sfeervolle jaren. In mijn herinnering: klassenfeestjes en veel uitgaan. Een aantal leuke leraren; vooral de tekenleraar. Ik spijbelde regelmatig (o.a. naar het strand), vond andere dingen belangrijker. Dus uiteindelijk met een grote groep klasgenoten gezakt met het examen: teveel plezier, te weinig leren. Ik herinner me nog goed dat wij in het laatste jaar van de MULO zaten (overgang naar MAVO). We hebben als eindejaars toen de begrafenis van de MULO georganiseerd. Allemaal in het zwart, met een kist door de straten. Op het schoolplein de kist verbrand en vervolgens koffie met gebak. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan deze twee jaar!

  2005, Rudi Korthuis
  ?