Ruby van Assendelft

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruby van Assendelft en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruby van Assendelft heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn beste vriendin was Simone en wij werden wel de siamese tweeling genoemd, veel giebelen.

  Mijn beste vriendin was Simone en wij werden wel de siamese tweeling genoemd, veel giebelen. Klaverjassen was in, streaken, volleyballen, uitgerafelde pukkels om je boeken in op te bergen en spiektrucjes. Favoriete leraren: Tolenaar (economie), Rook en Knaap (Duits) en onze Engelse juf Arnold. Ze viel een keer met haar stoel van het verhoginkje af en heeft ons bij haar thuis getrakteerd op oliebollen. Midden in de zomer! En wie herinnert zich niet Kolderdag, de dag voor de eindexamens? wij hebben de school overgenomen met een pyamafeest. Ook de leraren moesten in pyama naar school.

  Groen van Prinstererlyceum, 1972

  Juffrouw Vos was geweldig.

  Juffrouw Vos was geweldig. Zat altijd met haar kettinkje in haar mond te spelen. Van haar de uitdrukking 'justaczée', wat het ook moge betekenen maar binnen onze familie gebruiken we het woord nog steeds. Het spelletje '1,2,3,4,5,6,7 wie mag ik een kusje geven' staat mij ook nog bij. Kreeg hierdoor 'verkering' met Keesje van de Velden. En wie herinnert zich niet de slager met de halve koeien die in het koelhuis gebracht werden? Het leukste was als de juf je voor een boodschap naar de slager stuurde. Want dan kreeg je een plak worst. Beste vriendinnetje was Connie Verburg.

  Van Kampenschool, 1966

  Ik vond het gemengde (3 bovenklassen bij elkaar) wel leuk.

  Ik vond het gemengde (3 bovenklassen bij elkaar) wel leuk. Volgens mij heb ik dat maar 1 jaar gehad en daarna werden de leeftijdsgenootjes weer bij elkaar gezet. Ja, meester de Man, stiekem een beetje verliefd op. Ik zag hem wel zijn bril afzwaaien en op het witte paard voorbij galopperen hahah. Wie mij bijgebleven zijn o.a. Helen Stark (mijn beste vriendinnetje), Jan Jelle, Onno, Raoul, Stef Olaf (hm lekker ding), Edwin Booister, Peter Elshout, uhh het zijn wel veel jongens. En Rick Mulder, maar hij staat nu in een ander jaar. Heb ik iets gemist? Was in die tijd behoorlijk verlegen, als er iemand een wind liet, dan ging ik blozen...*zucht* vreselijk en vervolgens kreeg ik de schuld. Maar bij deze: ik was het niet.

  Dillenburgschool , 1969

  ?