Ruben van Eijndt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruben van Eijndt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ruben van Eijndt heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  hele leuke tijd gehad met werner en met maikel en met pascal en wie hadden we nog meer o ja sandra en judith.

  hele leuke tijd gehad met werner en met maikel en met pascal en wie hadden we nog meer o ja sandra en judith. vooral meneer van der laar heeft tog wel een goede indruk op achter gelaten een hele goeie kok dat is een ding wat zeker is.

  2004, Ruben van Eijndt

  zeker een leuke tijd gehad en zeker veel geleerd vooral met kookles van meneer v/d laar.

  zeker een leuke tijd gehad en zeker veel geleerd vooral met kookles van meneer v/d laar. ik vond hem een toffe peer zeker die motor van hem een ducati erg mooi en ik heb hem op de `eten & genieten beurs in amsterdam nog gezien.een toffe tijd gehad zeker ook met Werner,Maikel,en pascal goeie jongens

  2004, Ruben van Eijndt

  hele leuke school vooral omdat wij 3en(Martijn,Rens,Ruben) waren toch wel erg populair bij de damens maar het toneelstuk vond ik ook erg leuk zeker omdat ik mijn eigen idee een rol kon geven in het stuk.

  hele leuke school vooral omdat wij 3en(Martijn,Rens,Ruben) waren toch wel erg populair bij de damens maar het toneelstuk vond ik ook erg leuk zeker omdat ik mijn eigen idee een rol kon geven in het stuk.en natuurlijk die ene stunt met Rens en Martijn dat we strafwerk maakte en dat we zo juf Marieke in het O tje hadden die vond ik erg goed.

  2004, Ruben van Eijndt
  ?