Ruben Stoutmeijer

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruben Stoutmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruben Stoutmeijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik stroomde in in de 3e klas.

  Ik stroomde in in de 3e klas. Toentertijd bij Dhr Meegen. Ook de 4e klas deed hij in die tijd erbij. Daarna werd het de basisschool. Groep 7 Dhr. Kleijberg en groep 8 Dhr. Kamperman. In die tijd woonde ik aan de Bilderdijkstraat en zat in de klas met oa. Ricardo, Casper, Ralph, Kristel, Christel, Jaschenka en nog vele andere, Hoi Casper Niessink, alles is goed. Ik heb geen zin om lid van deze site te worden. Wil je mailen (reunietje) r u b e n _ s t o u t m e i j e ***************** . c o m

  Don Bosco school, 1982

  Leuke schooltijd.

  Leuke schooltijd. Helaas mijn diploma niet gehaald. Ben uiteindelijk wel goed terecht gekomen. Rookhol en aula waren de hangplekken van weleer.

  Ludgercollege, 1991

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Veel geleerd. De lereraren die ik me goed herinner: Jeroen van Dijk (muziek), Dhr. Grond (gym), Mw. Smeets en Dhr. Zürlohe (scheikunde) nog veel meer uiteraard en natuurlijk de grote bazen Donderwinkel, Hulzen en helaas ben ik zijn naam kwijt, maar hij leek op Ted de Braak Dhr de Groot / Mulder !?!?!?!. En de onvergeetelijke Conciërges Harry, Freddy, Bert etc. Mooiste herinneringen, natuurlijk de werkweek in Arcen en de musical de "Wieholterwegshow".

  Willibrord Mavo / Mulo, 1987

  ?