R.R. Wier

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van R.R. Wier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  R.R. Wier heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me alleen nog Juf v Hugten en Juf Honing herinneren, 2 schatten van juffen.

  Ik kan me alleen nog Juf v Hugten en Juf Honing herinneren, 2 schatten van juffen. Meer namen; Jef v Niel, Ludy, Lilian, Bas? Heb recentelijk nog contact gehad met Jef en Mevr v Hugten...

  Dikkertje Dap, 1967

  Op woensdagmiddag commando-stappen naar kasteel Twickel met de frater voorop.

  Op woensdagmiddag commando-stappen naar kasteel Twickel met de frater voorop. En natuurlijk de eeuwige rijstepap met kaneel en suiker... Ik heb een fantastische tijd gehad! S'nachts bij elkaar stiekem op bezoek over het dak. Het was volgens mij een van de laatste kostscholen in Nederland. Zat vaak met Peter Klein Heerenbrink in de trein! Meer namen; Theo Pillen, Erkan Godijk (m,n buurman), Jeroen Kasteel, Jan voght, Ido Filbry, Bert Polman, Raymond de Roo, Harry Talens, Frank Schreurs, etc.

  Pensionaat Maria Mediatrix, 1978

  Het was erg kort, maar leuk.

  Het was erg kort, maar leuk. Monique, Carol, Alain, Marianne vd Ploeg en natuurlijk Else en Anita kan ik me nog goed herinneren. Mijn brommer werd regelmatig aan de "ketting" gelegd. Enorm gelachen met 22 meiden in de klas.

  IVO MAVO, 1980

  ?