Roy Veen

Kent 10 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roy Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Roy Veen heeft 0 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Was net verhuisd vanuit Utrecht en de overgang was niet gemakkelijk.

  Was net verhuisd vanuit Utrecht en de overgang was niet gemakkelijk. Van hele grote stad waar alles was, naar relatief klein dorp waar geloof heel belangrijk was. Pfff. Desondanks geen negatieve herinneringen aan de Jozefschool. Best wel aardige tijd gehad, hoewel het nog wel een jaar of 10 zou duren voordat ik dat kleine dorpje in de Achterhoek ging waarderen.

  2007, Roy Veen

  Fijne school, vond het een drama toen we na de vierde klas ('80) gingen verhuizen en ik naar een andere school moest .

  Fijne school, vond het een drama toen we na de vierde klas ('80) gingen verhuizen en ik naar een andere school moest ... :(

  2007, Roy Veen

  Deze zou ik niet afmaken, dat wist ik op dag één.

  Deze zou ik niet afmaken, dat wist ik op dag één. Een fabriek was het, wat een complex. En een rot-eind fietsen naar het sportcomplex bij de UT. No sports 4 me. Met dank aan de dekaan: Noording. Die meer oog had voor mijn cijferlijst, dan voor mijn persoonlijkheid. Maar wat een leuke stad: Ludus, de Kikker, Boom en Exit ... ruzie in LaConga en dan was daar het gat met de roeiclub. En op de weg terug een hapje bij TelAviv (shoarma) of good-old Febo, annex 'de muur'. Ik herinner me eigenlijk maar één klasgenote: Inge.

  2003, Roy Veen
  ?