Roy Schuring

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roy Schuring en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roy Schuring heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne tijd op de lagere school gehad! Mooi groot schoolplein, leuke klas, vooral in het laatste jaar veel geleerd over niet-schoolse zaken :-).

  Fijne tijd op de lagere school gehad! Mooi groot schoolplein, leuke klas, vooral in het laatste jaar veel geleerd over niet-schoolse zaken :-)

  pax christi, 1976

  Montfort! Ik heb er veel vrienden aan over gehouden.

  Montfort! Ik heb er veel vrienden aan over gehouden. Van speels naar 'volwassen'. Hoewel... in de bovenbouw werd in het klaslokaal van van Hoek nog een sneeuwballen gevecht gehouden, en werd de 'vissenkom' van de Jong nog elke les gesaboteerd. In de onderbouw altijd voetballen met een tennisbal achter school (altijd die poort proberen) en als het regende kaarten. In de bovenbouw kwam de (her)ontdekking van de vrouw en andere interessante aspecten van het leven, de weekendbespreking, de (geheime) liefdes, biertje drinken en biljarten in die drama-kroegen op Zuid. Mooie herinneringen aan de grappen en briefjes in de onderbouw, het hele Doe Maar oeuvre zingen op de fiets naar school, het bord in de hal waarop dat gewenste vrije uur niet vaak genoeg werd opgeschreven, de afzeik top-10 in de Vaert. En over die onbegrepen leraren gesproken: Bastiaanse all the way, de 'ultra-rechtse' v.d. Made,'kluns' Bijk, 'opa' Mulder met z'n one-man-shows), en de beter begrepen leraren: mentor van Hoek, Waalwijk, Dunnes (vooral bij de heren: wilde ze een koekje of was ze nou ... ). Verder: Herman die flauwviel tijdens een bevallingsfilmpje van Baars, de joint van Jose tijdens scheikunde, die keer dat echt niemand het stuk Latijn had vertaald, de grappen van Morris G en Co. En natuurlijk de klassenavonden, reis naar Engeland, de surprise-avond bij Joke, Hoge Riele (waar ging dat eigenlijk over?), ons optreden met de 'schoolband', de condoom-actie op kolderdag, de gewone en examenfeesten, en de vakantie naar Lloret.

  Sint Montfort College, 1982

  ?