Roy Hoeksema

Kent 6 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roy Hoeksema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Roy Hoeksema heeft 10 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Met Aldert en Roland in het derde jaar een te gekke tijd gehad in Nice tijdens de uitwisseling.

  Met Aldert en Roland in het derde jaar een te gekke tijd gehad in Nice tijdens de uitwisseling. In het eerste jaar Marieke ontmoet, en vaak naar het park achter de school geweest. Dit was de school waar het internet zijn intrede maakte. Leuke docenten gehad zoals Wiebo, Joost en Abel :)

  2004, Roy Hoeksema

  De filmavonden in de aula, de schoolfeesten, Relight my fire (helaas nog niet uit mijn geheugen gewist), op excursie met mr Alderhout, avondjes uit in (wijlen) The Gate, en mijn jeugdliefdes Tanja en Anouk.

  De filmavonden in de aula, de schoolfeesten, Relight my fire (helaas nog niet uit mijn geheugen gewist), op excursie met mr Alderhout, avondjes uit in (wijlen) The Gate, en mijn jeugdliefdes Tanja en Anouk

  2004, Roy Hoeksema

  De tekeningen van meester Ed op het bord, het knikkeren tegen de muur van de gymzaal, het maken van herfstmandjes, paasstokken en lampionnen.

  De tekeningen van meester Ed op het bord, het knikkeren tegen de muur van de gymzaal, het maken van herfstmandjes, paasstokken en lampionnen. En natuurlijk de eindmusical, de schoolavondwandeltocht en de schoolreis naar Hee.

  2004, Roy Hoeksema
  ?