Rossanna Guida

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rossanna Guida en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rossanna Guida heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kan me niet echt veel herinneren van school ook omdat ik vrij vaak ziek thuis was.

  Ik kan me niet echt veel herinneren van school ook omdat ik vrij vaak ziek thuis was.Maar de klas waar ik in zat bij meester Deutekom vond ik de leukste!!Echt een hele lieve meester was dat.Die had nou echt gevoel met kinderen.Ik kan me alleen nog goed herinneren dat we in een houten noodgebouwtje hebben gezeten een tijd....maar dat was niet met meester Deutekom.Ik had in mijn klas ene Nico,Richard,Jolanda (was mijn vriendin en woonde op de Admiraal de Ruijterweg)er zat ook nog een Surinaams meisje in onze klas en die vond ik echt grappig kon je erg mee lachen,ben een paar keer bij haar thuis geweest,helaas weet ik haar naam niet meer :( dan was er ook nog een Pietje en die was de clown van de klas ,die werd er steeds uitgestuurd.....achternamen ben ik allemaal kwijt.Heb nog wel ergens een foto liggen van die klas.Sta er zelf niet zo denderend op vind ik ;)Er is ook nog een keer een stinkbom in de wc afgestoken (in het houten noodgebouw) en moesten we allemaal naar buiten omdat het niet te harden was binnen.......Oh ja,en de schooltandarts was een chinese man met een moedervlek op zijn kin waar haartjes aan hingen ,hahahaha ,dat kan ik me nog wel herinneren.Annemieke Petterson ken ik ook nog wel maar we gingen niet met elkaar om volgens mij.

  2003, Rossanna Guida

  De muzieklessen van Barry Lommen waren bij mij favoriet!! We kregen eigenlijk blokfluitles.

  De muzieklessen van Barry Lommen waren bij mij favoriet!! We kregen eigenlijk blokfluitles.....maar dat is toch geen instrument:( Dus wij kregen voor het eerst lekker gitaarles.Barry Lommen had ervoorgezorgd dat er gitaren werden aangeschaft voor de lessen,het waren allemaal witte gitaren een stuk of 6??Dat weet ik niet meer precies. En dat was echt leuk!We mochten dan in de aula in kleine groepjes oefenen.Ik was meestal met mijn vriendin Linda Franke aan het oefenen op de gitaar. Verder zaten er nog ene Roy in mijn klas en Huub die liever piano speelde,maar de achternamen weet ik niet meer.Iets met La Brettoniére ??? Barry Lommen was helemaal gek van de Beatles dus die liedjes zaten er natuurlijk het meest bij;) En de lessen Nederlands van Lieftink en Engels van Hazes waren ook heel leuk. Lieftink was ook mijn mentor en hij was een beetje een overjarige hippie,tenminste zo zag hij er uit in die tijd.....lang haar en Hazes ook ,maar welheel aardig;)Ik heb best wel leuke herrinneringen aan deze school....vond alleen de conciërges een stel eikels eerste klas!Voor de rest was het heel leuk!!

  2003, Rossanna Guida
  ?