Rony van der Hoeven

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rony van der Hoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Rony van der Hoeven heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In het begin moest ik erg wennen, en huilde elke dag tranen met tuiten als mijn moeder me weer achter liet!! Verder herinner ik me de zandbak, waarin ik met Irene Zwart lepels verstopte voor het volgende speeluurtje.

  In het begin moest ik erg wennen, en huilde elke dag tranen met tuiten als mijn moeder me weer achter liet!! Verder herinner ik me de zandbak, waarin ik met Irene Zwart lepels verstopte voor het volgende speeluurtje. Mijn juf heette juf van Maanen.

  2004, Rony van der Hoeven

  Aan de periode op de MAVO denk ik met veel plezier terug, het was een leuke en gezellige school, waar iedereen elkaar kenden.

  Aan de periode op de MAVO denk ik met veel plezier terug, het was een leuke en gezellige school, waar iedereen elkaar kenden. Ik denk graag terug aan de lol en gekke dingen die ik heb meegemaakt met o.a. Paula van Kleef, Esther Mars, Herbert Brans, Marco Hegeman, Micheal Paree, Debbie Strawford en de tweeling van IJF. De eerste verkering op de MAVO had ik met Erwin Spruit, heel spannend allemaal. Ook de gymles en Jazzballet van Dorsman waren top. Chris Braakman had ook echt zijn charmes en was volgens mij de meest coole leraar. De schoolfeestjes in de versierde kantine waren ook een hoogte punt, vooral als je aan het einde van de avond met je favourite vriendje kon schuifelen!!

  2004, Rony van der Hoeven

  Deze school was echt nog een oude wetse school met streng regiem!! Wel heel leuke tijden gehad, o.

  Deze school was echt nog een oude wetse school met streng regiem!! Wel heel leuke tijden gehad, o.a. met Irene Zwart en Petra Betlem. Verder weet ik nog een aantal leraren, Meester Bank, en het Echtpaar Thijmis. Ook diverse gekke dingen meegemaakt met de Familie Venz, o.a. dat Wilma bijna door juf Thijmis met een stoel op haar hoofd werd geslagen omdat ze zo brutaal was.

  2004, Rony van der Hoeven
  ?