Ronny Rijksen

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronny Rijksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronny Rijksen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school was een hel voor mij.

  Deze school was een hel voor mij. Ik heb dan ook nog veel rekeningen te vereffenen met bepaalde personen die mij die drie schooljaren bijna dagelijks in elkaar sloegen,omdat ik er anders uit zag omdat ik een bril met dikke glazen had,en ouderwetse kleren droeg, en mij onder dreiging van geweld mij ook nog eens strafwerk lieten schrijven.Honderden schoolregelementen heb ik geschreven in die jaren,alleen voor anderen.Kwam ik thuis met de kleren en bril kapot,kreeg ik daar ook weer rammel omdat ik de gene zou zijn wat ruzie maakte.Ik was blij dat ik toen van school getrapt werd halverwege de derde klas.Ik was onhandelbaar zeiden die idioten tegen mijn ouders.Thuis was het een hel en op school helaal.De kinderbescherming heeft mij toen op een gegeven moment thuis weggehaald en mij naar een internaat in Maastricht gebracht waar ik eindelijk tot rust kon komen van mijn gestolen jeugd die een groot lidteken in mijn ziel heeft achter gelaten.

  Technische school Op den He..., 1982

  Ik kan me nog herineren dat ik vaker vroeg of ik naar de wc mocht en ging dan dor het gebouw slenteren.

  Ik kan me nog herineren dat ik vaker vroeg of ik naar de wc mocht en ging dan dor het gebouw slenteren.Toen was er een dag dat ik echt naar de wc moest en mocht niet van de jufrouw.Het resultaat was dat ik in mijn broek gepoept had en iedereen het begon te ruiken.Toen zei de juf 'ga toch maar naar de wc.Ik was zo kwaad dat ik alle poep over de binnenkant vande deur gesmeerd had en was weer terug in de klas gaan zitten.Toen de les voorbij was ging iedereen naar de wc en begonnen allemaal hysterisch te schreeuwen bij het zien van mijn kunstwerk.Op de tweede klas werd ik van school gestuurd omdat ik samen met johny knops achterop een rijdende vrachtwagen waren gesprongen aan de voorkant van de school waar ale ouders e leraren stonden te kijken. Mijn overleden oudere zus heeft hier ook nog op shool gezeten.Zij heette jeanine rijksen.Ik ben al langere tijd opzoek naar een foto van haar.Als iemand een klassefoto heeft waar zij opstaat zou ik zeer blij zijn.

  OnzeLieveVrouweschool Laura..., 1976

  Die twee schooljaren zal ik nooit vergeten!Is ook vrij moeilijk te vergeten om als enigste jongen tussen de meiden te zitten.

  Die twee schooljaren zal ik nooit vergeten!Is ook vrij moeilijk te vergeten om als enigste jongen tussen de meiden te zitten.Zie het nog voor me hoe iedereen zat te giechelen toen ik achter het naaimachine zat te klungelen alsof ik aan de draaibank op de lts zat.Ik kreeg toen al heel snel een vrij studie uurtje in de bibliotheek ipv naailes.En koken was helemaal een fiasco.koken en serveren voor een rapportpunt. Ik helemaal trots alles op een bord gedaan en voor haar neus neer gezet.Zegt de jufrouw 'is dat voor de hond'.Ik moet er nu nog om lachen als ik er aan denk aan die tijd.

  Voormalige L.H.N.O. St Brigida, 1984

  ?