Ronny Noordwijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronny Noordwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronny Noordwijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik weet nog dat dit een streng katholieke jongensschool was achter de (toen nog) mooie kathedraal.

  Ik weet nog dat dit een streng katholieke jongensschool was achter de (toen nog) mooie kathedraal. Met Frater Orantus als toezichthouder van de paus. Tegenover zat een meisjesschool (volgens mij Louiseschool) en wij mochten nooit op het terrein van die school zijn. Op 25 februari 1980 was het tijdens de Spaanse les dat wij veel schoten en rumoer in de stad hoorden. Even later bleek dat de coup van Bouterse aan de gang was. We zijn toen met een groepje de stad ingegaan om de staatsgreep "live" te volgen. In juni van dat jaar vertrok ik voorgoed naar Nederland.....

  2004, Ronny Noordwijk

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten (5 en 6 atheneum), maar ik heb wel een geweldige tijd gehad.

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten (5 en 6 atheneum), maar ik heb wel een geweldige tijd gehad. Ná Breitner en Reigersbos was het een hele omschakeling, maar ik raakte snel gewend. De locatie was top (Keizersgracht) en ook de sfeer op school was goed. Hoogtepunten waren de ski-reis naar Oostenrijk en de festiviteiten rond het 100-jarig bestaan van de school. De school bestaat niet meer, maar ik heb er wel 3 vrienden aan overgehouden: Djef Memedov, Richard Groot en Gerard Jansen.

  2004, Ronny Noordwijk

  Na twee bouwketen(Breitner)zaten wij eindelijk in een normaal en nieuw schoolgebouw.

  Na twee bouwketen(Breitner)zaten wij eindelijk in een normaal en nieuw schoolgebouw. Met van die houten zitblokken in de kantine die als drumstel werden gebruikt of als tafel voor het kaarten. Heel veel leuke momenten gekend op deze school. Hoogtepunten waren natuurlijk de schoolfeesten. Na de havo moest ik samen met enkele anderen (Jenny Nijhove, Prem )noodgedwongen verhuizen naar het Lely Lyceum(toen gefuseerd met Reigersbos), omdat Reigersbos nog geen VWO had. Gelukkig ken ik nog wel genoeg mensen van deze toffe generatie en wat is het toch leuk om die oude foto's weer te zien. Ik ben er alleen nog geen van mijn klas tegengekomen. Ik hoop nog op een reunie!!!

  2004, Ronny Noordwijk
  ?