Ronald Visser

Kent 7 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in Voorburg

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Visser heeft 3 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtige periode.

  Prachtige periode. Hechte vriendengroep waardoor ik ben gesterkt. Leuk ook om een aantal mensen nog regelmatig te zien en mee bevriend te zijn. Met anderen blijft het bij e-mail contact. Afspreken houdt een risico: indrukken van nu kúnnen herinneringen veranderen, in de weg gaan zitten, etc...

  Dalton Vatel, 1972

  Slechts 2 jaar op deze school doorgebracht (1970-1972).

  Slechts 2 jaar op deze school doorgebracht (1970-1972). Niet bepaald leuke jaren. Hoewel de 2e klas, op de Volmerlaan, wel weer ging. Ik herinner me dat we als groep gymnasiasten wat elitair werden aangesproken. Meerdere leerkrachten bleven benadrukken dat ze van onze klas lastig gedrag niet zouden verwachten, gezien het niveau ! "Kom van het dak af" van Peter Koelewijn, "Sylvia's mother" van dr. Hook & the Medicine Show en "Back home" van de Golden Earring herinner ik mij als hits uit die tijd. Had het hierna op het Dalton veel meer naar mijn zin.

  CSR Christelijke Scholengem..., 1970

  Goede sfeer ! Dhr.

  Goede sfeer ! Dhr. Ming, hoofd van de school. In de 6e klas liepen we tijdens zijn pianospel door de klas heen en ander ongein. Heb me altijd afgevraagd of hij dat nou merkte of niet... Ik herinner me een kinderboek dat ik in mijn kastje had, en dat ik steeds verder moest overschrijven, telkens als strafwerk. Ik geloof dus dat ik een schrift had waarin uiteindelijk het hele boek stond overgeschreven. Ik herinner me verder nog een hoop namen, o.a. die van Ineke Ginjaar van wie de vader later minister werd. Verder Nelleke Barendsen, die ik later weer zag als student in Leiden, Ronny Buisman, Freek Buytelaar, Hans Plomp, Frank Post (met heel wit haar, toch ?), Freddy Geskus, Robbie Spuiman (slachtoffer van pesterijen, waarvoor veel excuses !), Bert Antenne, Alexander van Mierop, Dolf Clarenburg, Wim de Regt (1 dag na mij jarig), Leon v.d. Hout, Harry Oosterhof, Karin Constandse, Myra Sydow... Ik kom wel ver vind ik, maar ik heb er dan ook even een klassenfoto uit 1969 bij gepakt (staat ook op de site). Vooal mooie herinneringen aan de afscheidsavond, met het toneelstuk 'Brave Hendrik'. Een reunie zou spannend & leuk zijn !!

  Ichtus , 1964

  ?