Ronald Visser

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ronald Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Veel plezier gehad op deze school.

  Veel plezier gehad op deze school. Heb helaas toen het examen over moeten doen. Geweldige kantine daar beneden in de kelder. De sfeer onderling was enorm en van al mijn scholen (zijn er nogal wat), was deze ronduit de beste en leukste. Mijn beste vriend in die tijd op school was Gertjan v.d Lee. Grappig is wel dat bij de chemische fabriek waar ik nu werk op het moment dat ik daar begon 3 andere klasgenoten van mij daar ook begonnen te werken (en nu daarvan er 1 nu nog werkt). Er was zelfs een oud collega van me die daar ook op school had gezeten met een paar dezelfde leraren. Het best heb ik onthouden de leraar Engels (een muzikant) "Kluifeduiker" geweldig wat mocht ik die man indertijd erg graag. Ook leuk dat ik later een oud klasgenootje op TV west terug zat, omdat hij het bedrijf van zijn vader had overgenomen (Gerard den Heijer) heerlijk die gamba's jongen, ik denk nog vaak terug hoe wij ons examen samen vierde. Verder zoveel dingen nog om op te noemen. Gek eigenlijk dat je vele van jullie nooit meer terug ziet.

  2004, Ronald Visser

  Moet diep in mijn herinneringen graven om weer alles boven te halen, maar het genoemde meisje heette volgens mij geen Elly Mak maar Cora.

  Moet diep in mijn herinneringen graven om weer alles boven te halen, maar het genoemde meisje heette volgens mij geen Elly Mak maar Cora. Was in die tijd bevriend met Rene Verver (die 1 poriek naast mij woonde in de hartzstraat), Victor Begelinger en een toeval wilde dat ik van de week zijn zus tegen kwam die nog een oud schetsboek van mij had gevonden bij haar vader op zolder. Ronald Bolland was in mijn herinnering (volgens de meisjes) het knapste jongetje uit de klas. Vond bij het opzoeken van de gegevens die ik had van de school nog een bijlage waarin stond dat ik snel afgeleid was en in mijn speelsheid anderen ook snel afleidde. Blok staat inderdaad ook heel erg goed in mijn geheugen en vooral omdat toen ik na deze school, het jaar daarna gelijk al bleef zitten, hij vertelde dat ie dat allang verwacht had. MAAR meneer Blok (als U nog leeft) je hebt de plank volledig mis geslagen en verwacht vooral niet teveel, want ben heel erg goed terecht gekomen.

  2004, Ronald Visser
  ?