Ronald Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester de Jong was de hoofdmeester.

  Meester de Jong was de hoofdmeester. Verder waren er meester Schuster (die sloeg je met een lineaal als je niet rustig was), mevr. Noordhuis met haar hoedje, meester van de Sluis, meester Graafeiland. Klasgenoten wren Floor Groenendijk, de broertjes Zwaal, John van Neuren , Aad en Adrie, Jetty, Els en natuurlijk Addy Merrelaar. (Jil van Baarle woonde naast de school en werd vaak gepest)Leuke tijd gehad. Jaren geleden nog reunie gehad, waar ik toch wat bekende tegen kwam.

  Pnielschool, 1967

  stap-klas, zeker onder natuurkunde met meester Jansen Natuurlijk Spruit van wiskunde, de Lege van Duits, Corstanje en Prins van scheikunde, de Wit van Biologie etc.

  stap-klas, zeker onder natuurkunde met meester Jansen Natuurlijk Spruit van wiskunde, de Lege van Duits, Corstanje en Prins van scheikunde, de Wit van Biologie etc. Klasgenoten; Marleen den Hollander, Francis en Rob van Neutigem?, Leo Peter Bijl, Rene Schippers, Petra Hansen en nog vele anderen. ronaldvermeulenatilacsit.ln (laatste gedeelte omdraaien/provider en land)

  Christelijke Scholengemeens..., 1973

  ?