Ronald van der Meij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald van der Meij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ronald van der Meij heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij de "eerste kinderen" van de Springplank, met Gé Eegdenman als directeur.

  Ik zat bij de "eerste kinderen" van de Springplank, met Gé Eegdenman als directeur. Leukste dingen waren schoolkamp in Baarn en rolschaatswedstrijden op het speelplein. Beste vriend: Rene Verbeek uit Warmond. Bij het uithalen van kattekwaad werd ik altijd hetkend als dat vkleine ventje met dat witte haar.

  de Springplank, 1969

  Eerste jaar les in oude en nieuwe gebouw; klas B7, gymen in het oude patronaatsgebouw, Engels van "kippetje", Frans van Mevr.

  Eerste jaar les in oude en nieuwe gebouw; klas B7, gymen in het oude patronaatsgebouw, Engels van "kippetje", Frans van Mevr. Malouin. Geschiedenis van Mevr. de Groot. Tweede jaar in 2M7.In iedere pauze ging ik naar huis; woonde om de hoek. Veel proefwerken gemaakt in de aula op woensdagmiddag voor die "beroemde" handtekening voor het aftekenboek. De enige meiden die ik me kan herinneren en nog wel eens tegenkom zijn, Antoinette van Elzen en Ingrid Uljee(stille liefde)

  Duinzigt (nu Teylingen Coll..., 1975

  Eerste jaar in de Kagerstraat.

  Eerste jaar in de Kagerstraat. Franse les van "Rubbere Robbie"(Dhr. v.d. Laan) Tweede jaar in de Sumatrastraat (dependance) Alleen maar gelachen. Derde jaar geslaagd voor Mavo3. Vierde jaar terug in de Kagerstraat. Wist toen al wat ik ging doen, maar wilde wel examen doen: gezakt voor Mavo4. Kan de leraren wel voor me halen, maar ben de namen kwijt

  Louise de Coligny Scholenge..., 1978

  ?